Uvećanje grudi ili AUGMENTACIJA

Uvećanje grudi ili AUGMENTACIJA


Uvećanje grudi ili AUGMENTACIJA
21
Mar
2018

Operacija grudi obuhvata povećanje grudi, podizanje grudi, redukciju grudi, korekciju asimetrije dojki i korekciju tubularnih grudi, uvećanih ili uvučenih bradavica i ginekomastiju.

Uvećanje grudi ili AUGMENTACIJA predstavlja najčešće izvođen zahvat u estetskom delu plastične hirurgije. Žene se iz različitih razloga odlučuju za povećanje grudi, neko želi veći volumen, neko uz povećanje grudi želi i korekciju položaja, odnosno podizanje grudi.

Najčešće su to žene sa nerazvijenim grudima ili pak žene čije su dojke nakon porođaja, starenja ili gubitka težine pretrpele promene te izgubile volumen i promenile oblik.

Svakako spomenuću i kategoriju žena koje se posle mastektomije odlučuju na ugradnju implanta. Kod nas u Srbiji ovaj broj se svakodnevno povećava. Troškove ovih operacija pokriva Republicki fond za zdravstveno osiguranje. Da ne zaboravim, ove žene na preporuku hirurga koji ih je operisao imaju pravo na medicinski grudnjak, jedanput godišnje. Postupak je vrlo jednostavan: izabrani lekar ispunjava OPP obrazac, bez overe i bez komisije grudnjak se moze podići u N.Sadu, (TC Pariski magazin prvi sprat), tel.021 6614848, prodavnica ANITA. Program ANITA se nalazi i u mnogim prodavnicama ortopedskih pomagala u mnogim gradovima u Srbiji.

Ako ste doneli odluku o ovakvoj operaciji, važno je dobro se konsultovati sa iskusnim plastičnim hirurgom. Kod nas danas imate veliki broj privatnih klinika koje se bave ovakvim operacijama, a u nekim gradovima u Srbiji zahvat možete uraditi i u državnim bolnicama. Jedno je sigurno, naši plastični hirurzi imaju odlične rezultate zahvaljujuci vrlo visokom stepenu stručnosti!

Više od dvadeset godina sam provela u operacionoj sali kao instrumentarka kod nas i u inostranstvu i imam tu slobodu da vam ih toplo preporučim!Olga Kolarić 21-Mar-2018 Poseta (871)


Podelite ovaj blog

Pročitajte i ovo

Anita Grudnjaci u Beogradu

14-Oct-2019 Anita / Anita

Anita Grudnjaci u Beogradu
14
Oct
2019

Otvorena je naša nova prodavnica Anita Grudnjaci na Novom Beogradu u TC Piramida.

Anita Grudnjaci u Beogradu
Kako odrediti odgovarajuću veličinu grudnjaka?

13-Nov-2018 Olga Kolarić / Anita

Kako odrediti odgovarajuću veličinu grudnjaka?
13
Nov
2018