• Novo
  • Novo

Anita Active Extreme Control

Šifra: 55276.000 RSD
Anita Active Extreme Control sportski grudnjak Sportski grudnjaci su dizajnirani tako da nošenjem adekvatnog modela grudi se minimalno pokreću prilikom bavljenja sportom. Ovo je veoma važno za grudi. Nošenje sportskog grudnjaka umanjuje mogućnost povreKoličina
Veličina


U cenu je uključen PDV * / Način plaćanja: Pouzećem


Preporučite ovaj proizvod:

Anita Active Extreme Control sportski grudnjak

 

Sportski grudnjaci su dizajnirani tako da nošenjem adekvatnog modela grudi se minimalno pokreću prilikom bavljenja sportom. Ovo je veoma važno za grudi. Nošenje sportskog grudnjaka umanjuje mogućnost povrede mekog žlezdanog tkiva.

Grudnjak u kome grudi imaju maksimalnu podršku. Korpice su bešavne sa unutrašnje strane, postavljene prozračnom mikrofiber oblogom za dodatnu udobnost i podršku. Sa podesivim bretelama i laganom mrežicom na leđima.

 

Anita Active model zbog znatne podrške koju pruža grudima i specifične *Sweat Management* karakteristike uveliko se primenjuje nakon estetskih hirurških zahvata uvećanja grudi! Obezbediće Vam brže zarastanje rana, fiksiranje grudi u optimalnom položaju uz snažnu podršku i u većim dubinama korpi (do H korpi) u periodu nakon hirurške intervencije a posle ga nosite za sve sportske aktivnosti.

Grudnjak je bez šavova sa unutrašnje strane, postavljen pamučnim slojem. Oba sloja prozračnih visoko funkcionalnih materijala obezbeđuju brz proces protoka vlage na površinu grudnjaka, a da pri tom drže grudi toplim u suvoj sredini.

 

Osetićete samo udobnost i prijatnost prilikom nošenja!

Izbor broj 1 kod visoko intenzivnih treninga!

 

 

Specifikacija:

Sastav:

Poliester 75%

Poliamid 15%

Elastin 5%

Pamuk 5%

 

Gde kupiti ovaj proizvod:

LokacijaAdresa
Maloprodaja - Novi SadTC Pariski magazin, Kralja Aleksandra br. 12, I sprat, tel: 021/661-48-48
Maloprodaja - BeogradTC Piramida, Jurija Gagarina 149, tel: 011/318-04-08
Web sajtDODAJ U KORPU ovaj proizvod

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Dodajte komentar