• Sale!

Anita Care Model Esther

Šifra: 5309x3.500 RSD

2.950 RSD
odel Esther sa obostranim džepovima sa unutrašnje strane za umetanje grudne proteze. Veliki procenat pamuka za optimalnu mikroklimu na koži.Količina
Veličina


U cenu je uključen PDV * / Način plaćanja: Pouzećem


Preporučite ovaj proizvod:

Model Esther sa obostranim džepovima sa unutrašnje strane za umetanje grudne proteze. Veliki procenat pamuka za optimalnu mikroklimu na koži.

 

 

Specifikacija:

Materijal/obrada

 

65% pamuk, 25% poliamid, 5% modal, 5% elastin

 

Korpice/džepovi|:


Džepovi su od finog pamučnog tila.

 

Bretele

Široke, elastične i poprečno stabilne čipkaste .

Gde kupiti ovaj proizvod:

LokacijaAdresa
Maloprodaja - Novi SadTC Pariski magazin, Kralja Aleksandra br. 12, I sprat, tel: 021/661-48-48
Maloprodaja - BeogradTC Piramida, Jurija Gagarina 149, tel: 011/318-04-08
Web sajtDODAJ U KORPU ovaj proizvod

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Dodajte komentar