Platnena grudna proteza za prvo zbrinjavanje 1019x

Šifra: 1019x2.160 RSD
Platnena grudna proteza za prvo zbrinjavanje nakon operacije, dok traje terapija zračenjem. Obostrano primenjiva.Količina
Veličina


U cenu je uključen PDV * / Način plaćanja: Pouzećem


Preporučite ovaj proizvod:

Platnena grudna proteza za prvo zbrinjavanje nakon operacije, dok traje terapija zračenjem. Ali i nakon toga pogodna za svakodnevno nošenje, prvenstveno kod kuće. Može se dopunjavati medicinskim filcom. 
 

Specifikacija:

Platnena grudna proteza za prvo zbrinjavanje nakon operacije, dok traje terapija zračenjem.

Prethodno oblikovane mekane konture osiguravaju optimalan oblik grudi.

Ali i nakon toga pogodna za svakodnevno nošenje, prvenstveno kod kuće.

Može se dopunjavati medicinskim filcom. 

Gde kupiti ovaj proizvod:

LokacijaAdresa
Maloprodaja - Novi SadTC Pariski magazin, Kralja Aleksandra br. 12, I sprat
Web sajtDODAJ U KORPU ovaj proizvod

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Dodajte komentar