• Anita maloprodaja, Sutjeska 2, Spens (prizemlje-lokal pored pošte)
    Novi Sad, TEL: 021/661-48-48

Kako živeti i preživeti menopauzu?

Kako živeti i preživeti menopauzu?


Kako živeti i preživeti menopauzu?
28
Mar
2018

Kako živeti i preživeti menopauzu?

 

Menopauza je tema o kojoj ponešto znamo, znamo da nas čeka, znamo da je tu, ali ne i kako da se sa njom nosimo. Svakako velika promena u životu svake žene. Uz pomoć i savet stručnjaka ona ne mora u velikoj meri da utiče na promenu vaših svakodnevnih navika.

U subotu 24.3.2018. na temu menopauza i svakog njenog pojedinačnog simptoma, te kako uticati na to da se kvalitet života ne promeni, održano je predavanje. O ovoj temi su govorili: Prim.dr.sci. Branislava Jakovljević, specijalistkinja ginekologije i akušerstva, dr.Tatjana Nikolov, specijalistkinja fizijatrije i reumatologije i dr Olivera Rankov, specijalistkinja interne medicine. Bili smo sponzori ovog događaja zajedno sa HormonBalans.

ANITA Comfort je deo programa kompanije Anita since1886 koji pruža snažnu podršku ženama u ovom periodu. Pre svega zbog sastava tkanina, to su Mikrovlakna i MikroModalna vlakna. Mikrovlakna su laka kao pero i mekana a pri tom izdržljiva i prozračna. MikroModalna vlakna su celulozna vlakna, svilenkastog sjaja i stabilnog oblika, mekana i imaju veliku moć upijanja. Zadržavaju svoju mekoću i posle brojnih pranja. Oznaka „OEKO-TEX“ označava da su tkanine ispitane u pogledu prisustva štetnih materija u skladu sa ekoloskim standardom Oeko-Tex Standard 100 kojim se označavaju proizvodi koji odgovaraju pH vrednosti naše kože i koji ne sadrže azoboje niti boje koje izazivaju alergije.

Grudnjaci u komfort programu su rađeni u korpama od A – J !!! i u tome su jedinstveni, kao i u obimima koji idu do 120. Bretele su dodatno opremljene mekanim jastučićima koji ne dopuštaju usecanja i prate pokrete vašeg tela. Žice su bez nikla, troslojno presvučene i vibriraju.

Stezne gaćice su ojačane u trbušnom delu i blago oblikuju figuru. Izrezi oko nogu su rađeni od mekane, elastične trake od mikrovlakana. Neki modeli su dvostruko oblikovani u predelu trbušnog zida. Materijali izuzetne mekoće u području struka i nogu ne dozvoljavaju ocrtavanja ispod odeće. Za žene koje imaju problem proširenih vena i oticanja nogu postoje specijalne tanane bermude koje rešavaju ovaj problem!

Korseti su jednodelni, pripijeni komadi donjeg rublja, zatvorenog kroja a izrađeni od laganih materijala. Ženstveni korset, često deluje tako da oblikuje figuru i na taj način naglašava ženske obline. To se postiže specijalno konstruisanim krojevima i visokofunkcionalnim materijalima. Daju značajnu podršku ženama koje imaju i problem sa kičmenim stubom!

Posebno je preporučena čitava grupa različitih pojaseva. Oni rešavaju problem pupčane kile, probleme sa spuštenom ili izvađenom matericom. Indikovani su posle svih ginekoloških operacija a naročito posle carskog reza. Rađeni su od mikrovlakana, tanani, lagani, izuzetno udobni i prijatni su i na visokim temperaturama, jer nema vlage i neprijatnih mirisa!!!! Ovakvi problemi nemaju sezonu i zahtevaju pojas kao podršku!

Kvalitetom tkanina i savršenim krojevima Anita Comfort će vam biti podrška u ovom periodu i oslobodiće vas svih neprijatnosti koje ga prate. Ovi programi usporavaju razvoj nekih procesa a neke u potpunosti zaustavljaju i zato kažemo da je ANITA since 1886 prosto lekovita!

 Olga Kolarić 28-Mar-2018 Poseta (2001)


Podelite ovaj blog

Pročitajte i ovo

Savet dana

01-Oct-2020 Olga Kolarić / Anita

Savet dana
01
Oct
2020
Kako neguješ svoj lepi kupaći kostim?

02-Aug-2020 Olga Kolarić / Anita

Kako neguješ svoj lepi kupaći kostim?
02
Aug
2020