• Anita maloprodaja, Sutjeska 2, Spens (prizemlje-lokal pored pošte)
    Novi Sad, TEL: 021/661-48-48

Leto i dress code

Leto i dress code


Leto i dress code
01
Jun
2018

Leto nam diktira određeni stil odevanja, lagane tkanine smelih boja i priliku da se osmelimo i malo poigramo sa oblinama. Tada moramo biti vrlo pažljive kod odabira donjeg veša kako bi izbegle neprijatnosti i izgledale pristojno. ANITA Comfort u ovom delu svoga programa nudi različite vrste pojaseva, grudnjaka, kombinezona, bermuda i korseta. S obzirom da su izrađeni od visokokvalitetnih tkanina koje nose oznaku Eko Tex 100, ekološkog standarda, pružaju vam udobnost i sigurnost čitavog dana. Ove tkanine nazivaju još i „prijateljima kože” jer imaju antialergijska i antikancerogena svojstva. Savršenstvo krojeva koje ima tradiciju dugu 130 godina i ovakav odabir tkanina uspeva da oblikuje Vaše telo i postigne efekat kože bez ijednog nabora. Pri tome vam pruža potpunu slobodu pokreta. Ovo je vrlo važan detalj kome bi svaka žena trebalo da posveti pažnju.

Osećaj sigurnosti je uvek prisutan, spadanje bretela, uvrtanje ivica, usecanja i skliznuća pojaseva su nedopustiva. Ono što je isto tako vrlo važno, nema vlage i neprijatnih mirisa.

1784 - BERMUDE – namenjene su ženama sa problemom proširenih vena i spojenih butina. One vam pružaju komfor tokom čitavog dana, nema osećaja težine i napetosti u nogama niti neprijatnih promena na koži kod tarenja kože. Ovo se postiže kombinacijom laganih i prozračnih mikrovlakana i mikrofibera. Nema ocrtavanja na gornjim delovima garderobe, a vaša silueta je nežna i glatka. Tkanina od koje su izrađene ne prima statički elektricitet pa se ne lepi za odeću.

1785 – STEZNIK Je takođe izrađen od visokotehnoloških tkanina koje vam obezbeđuju potpunu slobodu pokreta i maksimalnu dnevnu udobnost. Zahvaljujući njemu vaše telo dobija jednu sjajnu siluetu bez ijednog nabora. Pojas ispod grudi predstavlja zonu komfora jer se zahvaljujući njemu osećamo sigurno i ne može se dogoditi pomeranje ili skliznuće pojasa. Meki mikrofiber obuhvata struk i predeo oko butina i ne dopušta usecanja. Elastična silikonska traka ne dopušta klizanje.

5640 - GRUDNJAK ovo je multifunkcionalni model koji pruža mogućnost skidanja, ukrštanja bretela na više načina. Ima već preoblokovane korpe sa dodatnim pojačanjima sa strane koja obezbeđuju dodatno grudi. Savršeno prijanja na grudi, oivičen sa unutrašnje strane silikonskom trakom i ne dopušta odvajanje sa površine grudi. Radi se od dubine korpi B – G u boji kože, crnoj i beloj.

3688 – KOMBINEZON je jedan izuzetan komad ženskog veša! Izuzetnu udobnost donosi vam kvalitet tkanine....maksimalna pokretljivost tela, savršena nežna i blistava silueta, nema neprijatnih mirisa i vlage. Grudi su smeštene u korpe, bez pomeranja uz podršku žice. Podsećam vas da žica u Anitinom programu nema nikla, troslojno je presvučena i ne može da vas povredi.

Da vas jos jednom podsetim, sve ove modele mozete nositi na visokim temperaturama, da, one su i preporučene zbog svih ovih karakteristika o kojima sam vam govorila. Sačuvajte zdravlje, izgledajte pristojno i osećajte se sigurno. Sve ovo vam pruža ANITA since 1886.

 

 

 Olga Kolarić 01-Jun-2018 Poseta (2959)


Podelite ovaj blog