• Anita maloprodaja, Sutjeska 2, Spens (prizemlje-lokal pored pošte)
    Novi Sad, TEL: 021/661-48-48

Školica roditeljstva „ Baby Boom“

Školica roditeljstva „ Baby Boom“


Školica roditeljstva „ Baby Boom“
23
Apr
2018

Školica roditeljstva „ Baby Boom“

 

Prisustvovali smo otvaranju jos jedne školice roditeljstva „ Baby Boom“, sada u Bačkom Petrovcu. Bili smo jedni od sponzora i tome se posebno radujem. Imaćemo priliku da kroz predavanje i radionicu jednom prilikom predstavimo program ANITA Maternity.

Škola je namenjena mladim roditeljima a pre svega trudnicama. Danas i očevi vrlo često prisustvuju i to je moram priznati veliki iskorak. Ovde se oni zajedno pripremaju za novo životno iskustvo – roditeljstvo!

Na jednom mestu okupljen je čitav tim stručnjaka koji ce pomoći roditeljima da lakše prevaziđu probleme sa kojima se prvi put susreću.

Ovi mladi ljudi uče kroz predavanja i radionice. Upoznaju se sa fiziologijom trudnoce, njenim razvojem kroz trimestre, pripremu za porođaj, porođaj, značaju majčinog mleka, dojenju, matičnim ćelijama, odgajanju novorođenčeta, periodu posle porođaja, koji nazivamo „babinje“, kao i promenama koje roditeljstvo donosi u njihov brak.

Angažovan je tim stručnjaka koji čine pedijatri, psiholozi, fizijatri, ali važno mesto zauzimaju i pedijatrijske sestre. One su vrlo značajne u ovim prvim danima, kada stižemo kući. Važno je uspostaviti laktaciju, odnegovati grudi, savladati tehniku dojenja. Pored poplave literature i prisustva interneta, foruma i drugih stvari, škole roditeljstva nude jedinstven i celovit pristup ovoj temi. Ovde mogu da se osećaju prijatno i sigurno i upoznaće ljude koji im mogu pomoći znanjem i savetima jer je to njihovo životno opredeljenje.

Program ANITA Maternity je u ovom periodu žene vrlo značajna podrška. To su trudnički i posle porođajni steznici kao i veliki izbor grudnjaka. Anita je brend sa veoma dugom tradicijom koji pokriva sve medicinske segmente . Mišljenja ginekologa su i dalje podeljena kada je posleporođajni steznik u pitanju. U našoj prodavnici se susrećemo sa vrlo čestom pojavom pupčane kile, a ANITA posleporođajni steznici su indikovani u ovakvim slučajevima, kao i kod carskog reza i drugih operativnih zahvata. Izrađeni su od mikrovlakana, tankih i prozračnih i vrlo su prijatni i na visokim temperaturama. Tkanine od kojih su pojasevi rađeni poseduju sertifikat „Textiles Vertraven“, što znači da su testirane na štetne sastojke u skladu sa ekološkim standardom Eko Tex 100. Ove tkanine odgovaraju Ph vrednosti kože i ne sadrže azoboje. Zato omogućavaju brže zarastanje rana, bez mogućih infekcija.

 

Grudnjaci su rađeni od mikrovlakana i prilagođavaju se rastu dojki. Nemaju šavove i preporučeni su ženama sa osetljivim grudima na pritisak. Naramenice su lagano postavljene, prate pokrete tela a leđni deo se sastoji iz tri stepena podešavanja. Grudnjaci se rade u dubinama korpi od A – I . Velika moć podupiranja teških i velikih grudi postiže se i sa žicom koja ne sadrzi nikl, troslojno je presvučena i vibrirajući prati pokrete tela, te ne može da vas povredi.

ANITA Maternity u svom programu nudi veliki izbor pidžama za dojenje, spavaćica, bebi–dol programa. Karakterišu ih udobnost jer su rađene od visokotehnoloških tkanina. Zapravo kompletan ANITA Maternity program nudi vam maksimalnu sigurnost, udobnost i vrhunski kvalitet!

 

 Olga Kolarić 23-Apr-2018 Poseta (2730)


Podelite ovaj blog

Pročitajte i ovo

Da li osećate bol u leđima?

03-Feb-2020 Olga Kolarić / Anita Maternity

Da li osećate bol u leđima?
03
Feb
2020
Tačno po meri!

28-Feb-2018 Olga Kolarić / Anita Maternity

Tačno po meri!
28
Feb
2018