• Anita maloprodaja, Sutjeska 2, Spens (prizemlje-lokal pored pošte)
    Novi Sad, TEL: 021/661-48-48

Tačno po meri!

Tačno po meri!


Tačno po meri!
28
Feb
2018

TAČNO PO MERI!

Budući da većina žena nosi grudnjak pogrešne veličine uvek treba izmeriti tačnu veličinu dojke trudnice/dojilje, pri čemu bi trebala nositi grudnjak koji joj dobro odgovara.

ODGOVARAJUĆI GRUDNJAK

Korpe moraju dobro obuhvatati grudi, kako sa strane, tako i u području dekoltea, a da ih pri tom ne stežu. Donja ivica grudnjaka ne sme se urezivati u kožu.

TRUDNIČKI GRUDNJACI su potrebni već od drugog meseca trudnoće. Donja ivica grudnjaka mora se zatvoriti tako da još ima prostora, tj.kopčanjem u 3 ili 2 redu kukica.

GRUDNJACI ZA DOJENJE - trebalo bi ponuditi već od 7 do 8 meseca trudnoće jer je rast grudi tada već uglavnom završen. Korpe bi trebalo biti najmanje za jedan broj veće od onih koje se upravo nose. Donja ivica grudnjaka ne treba imati slobodnog prostora i mora se moći zatvoriti kopčanjem nameštenim u 1 ili 2 red kukica.

Za izradu Anitinih grudnjaka koriste se materijali koji su antikancerogeni i antialergijski kao i mikrovlakna koja ne dopuštaju prisustvo vlage. Dojka ne sme biti u vlažnoj sredini, ona mora da diše.

Grudnjaci su rađeni u dubinama korpi od A do J !!!!!

 Olga Kolarić 28-Feb-2018 Poseta (6311)


Podelite ovaj blog

Pročitajte i ovo

Da li osećate bol u leđima?

03-Feb-2020 Olga Kolarić / Anita Maternity

Da li osećate bol u leđima?
03
Feb
2020
Školica roditeljstva „ Baby Boom“

23-Apr-2018 Olga Kolarić / Anita Maternity

Školica roditeljstva „ Baby Boom“
23
Apr
2018